weerpraatje van 27 juli 2017 voor zuidelijk NH

VANDAAG:
Er zijn vandaag wolkenvelden en hier en daar komt het tot een bui. Over het algemeen is het droog met zo nu en dan zonneschijn. De wind waait uit het zuidwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 20.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt en komt het tot enkele buien mogelijk met een donderslag. De zuidwestenwind waait matig tot krachtig en de temperatuur daalt naar 15°.

MORGEN:
Morgen schijnt geregeld de zon, maar in de ochtend komt het nog tot enkele buien. De zuidwester is duidelijk aanwezig en waait vrij krachtig over land en krachtig tot mogelijk hard aan zee, windkracht 5 tot 7. De temperatuur wordt niet hoger dan 19°.

KOMENDE DAGEN:
Na morgen blijft het wisselvallig zomerweer met elke dag wel kans op regen of enkele buien. Ook schijnt geregeld de zon en het wordt gemiddeld een graad of 21.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen!

dag

vr

za

zo

ma

di

Tmin.

15°

16°

17°

15°

16°

Tmax.

19°

20°

21°

21°

21°