weerpraatje van 3 augustus 2017 voor zuidelijk NH

VANDAAG:
Het is vandaag aanvankelijk nog bewolkt met buiige regen. De regen trekt geleidelijk weg en vanmiddag is het droog met geregeld zonneschijn. De zuidwestenwind is duidelijk aanwezig en waait vrij krachtig tot krachtig in de polder en hard aan zee en de temperatuur stijgt naar ongeveer 21°.

Vanavond en de komende nacht is het droog met een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Bij een aanhoudend stevige wind daalt de temperatuur naar een graad of 16.

De komende dagen:
Morgen is er nog een buienkans, maar in het weekend en ook maandag blijft het droog met geregeld zonneschijn. De wind is vrijdag nog duidelijk aanwezig, maar daarna valt het wel mee en de temperatuur stijgt naar 19 tot 21°.

Dit was voorlopig het laatste regio weerbericht. Ik ga de batterij opladen en de komende tijd staat hier een automatisch landelijk weerbericht. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

  vr za zo ma di
Tmin.

16

15

13

13

15

Tmax.

20

20

19

21

19