weerpraatje van 1 september 2017 voor zuidelijk NH

VANDAAG:
De zon schijnt op deze eerste dag van de meteorologische herfst geregeld, maar het komt ook tot buien en daarbij kan het ook tot onweer komen. De zwakke wind draait naar noord en neemt toe naar matig en de temperatuur stijgt naar een graad of 19.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met nog altijd een buienkans. Het koelt af naar een graad of 12.

De komende dagen:
Morgen tot en met dinsdag is het licht wisselvallig met geregeld zonneschijn, maar ook zo nu en dan een bui. De wind houdt zich rustig en de temperatuur stijgt in het weekend naar 19 en volgende week naar 20°.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

za

zo

ma

di

wo

minima

12

11

12

12

14

maxima

19

19

20

20

20